BORA

Vi på Ditt Kök är din exklusiva destination för de mest sofistikerade kökslösningarna, och vi är stolta över att vara en av de få i Sverige som har förmånen att erbjuda BORA:s fulla utbud.

BORA, det tyska företaget som har banat vägen sedan 2007 inom spishällar med inbyggd fläkt, är synonymt med kvalitet och innovation. Deras produkter representerar marknadens tystaste och mest effektiva spishällar med integrerad fläkt, vilket innebär att matlagningsångor och dofter avlägsnas direkt från spisen. Med BORA kan du omdefiniera din matlagningsupplevelse och skapa en frisk och behaglig miljö i ditt kök. BORA:s prisbelönta design har inte bara fått global uppmärksamhet utan har också blivit det självklara valet för kräsna matlagningsentusiaster över hela världen.

Hos oss finner du ett omfattande utbud av BORA:s olika modeller i vårt exklusiva showroom i Danderyd. Upplev överlägsen kökskomfort och stil med Ditt Kök och BORA. Vi är här för att göra ditt kök till hjärtat av ditt hem!

Showroom i Danderyd

Välkommen på kaffe och prata kök med oss! Vårt showroom i Danderyd har öppet varje dag, även på söndagar. Boka in ditt besök och hitta till oss här.

Vi offererar er gärna!

Fyll i dina kontaktuppgifter, så återkommer vi inom kort. 

Kontakta oss gärna, så hjälper vi er gärna vidare. Inget kök är för litet för oss!

    Inspiration från BORA