Gaggenau

Ditt Kök är stolt Premium Partner till Gaggenau. Vi är tacksamma för alla beställningar på vitvaror och håller hög service, oavsett om det gäller en produkt eller komplett order till ett eller flera kök. Vi kan även ta leveransen direkt till vårt eget lager för att sedan leverera till er, exakt den dag/tid som önskas.

Fördelen med detta är att ni kan beställa i god tid och därmed försöka undvika att drabbas av leveransförseningar som alla leverantörer lever med fortfarande. Vill ni ha hjälp med snickerier för ett komplett kök så samarbetar vi med Strömsdal kök, som har en mycket flexibel tillverkning med skräddarsydda lösningar.

Showroom i Danderyd

Välkommen på kaffe och prata kök med oss! Vårt exklusiva showroom i Danderyd med utställning av Gaggenaus köksprodukter har öppet varje dag, även på söndagar. Boka in ditt besök och hitta till oss här.

Vi offererar er gärna!

Fyll i dina kontaktuppgifter, så återkommer vi inom kort. 

Kontakta oss gärna, så hjälper vi er gärna vidare. Hos oss på Ditt Kök finns kunskap och erfarenhet. Behöver ni produkter som inte ingår i Gaggenaus produktsortiment, så kan vi troligen hjälpa er med detta också. Inget kök är för litet för oss!

    Inspirationsbilder från Gaggenau

    Produktblad från Gaggenau