När ni vänder er till oss får ni en leverantör som hjälper er till en bra investering. Vi tar fram de bästa lösningarna oavsett om det gäller design eller funktion.

Kompetens & Samarbetspartner

Vi är stolta partner till Strömsdals snickeri och Gaggenau som är våra huvudleverantörer på snickerier och vitvaror. Vi har en bred kunskapsbas och ett stort kontaktnät samt kunniga samarbetspartners inom såväl inrednings-, design – och byggbranschen. Som kund hos oss kommer ni att kunna ha stor nytta av dess kontakter oavsett om vi pratar om nya trägolv, kakel o klinker, belysning o möbler. Vi samarbetar med duktiga inredare, arkitekter, golvläggare, målare, plattsättare, elektriker, byggare, m.fl. och dessa samarbetspartners som vi förmedlar när vi fått förtroendet att bli er leverantör. Våra samarbetspartners/leverantörer har produkter som gör att vi kan erbjuda i stort sett allt som finns på marknaden. Vi har avtal med de flesta vitvaruleverantörena men tvekar inte när det gäller att ge förslag till vad vi anser vara ett bra val som motsvarar era krav o behov.

Fullservice

Hos oss får ni fullservice, vi ser till att ni får hjälp med hela projektet. Vi hjälper er så att ni slipper ha kontakt med flera olika aktörer. Vi kan i stort sett erbjuda er alla produkter o material som finns på marknaden.

Ansvarstagande

Vi mäter alltid upp projekten själva, vi har genomgång med hantverkarna innan leverans och vi är med när köken levereras. Sedan gör vi en slutbesiktning när projektet är färdigt. Det kallar vi ”att ta ansvar” .

Kompetens & Samarbetspartner

Vi har en bred kunskapsbas och ett stort kontaktnät samt kunniga samarbetspartners inom såväl inrednings-, design – och byggbranschen. Som kund hos oss kommer ni att kunna ha stor nytta av dess kontakter oavsett om vi pratar om nya trägolv, kakel o klinker, belysning o möbler. Vill har även duktiga inredare, arkitekter, golvläggare, målare, plattsättare, elektriker och byggare som vi förmedlar när ni vi får förtroendet att bli er leverantör. Våra samarbetspartners/leverantörer har produkter som gör att vi kan erbjuda i stort sett allt som finns på marknaden. Vi har avtal med de flesta vitvaruleverantörena men tvekar inte när det gäller att ge förslag till vad vi anser vara ett bra val som motsvarar era krav o behov.

Fullservice

Hos oss får ni fullservice, vi ser till att ni får hjälp med projektet. Vi hjälper er så att ni slipper ha kontakt med flera olika aktörer. Vi kan i stort sett erbjuda er alla produkter o material som finns på marknaden.

Ansvarstagande

Vi mäter alltid upp projekten själva, vi har genomgång med hantverkarna innan leverans och vi är med när köken levereras. Sedan gör vi en slutbesiktning när projektet är färdigt. Det kallar vi ”att ta ansvar” .

Kom över på en kopp kaffe!

Vi befinner oss i Danderyd